2012 m. kovo 19 d., pirmadienis

Ryžių ir sūrio kotletukai


      
  1. 150 g. ryžių
  2. 1 kiaušinis
  3. 2 v.š bulvių krakmolo
  4. 130 g. tarkuoto fermentinio sūrio
  5. svogūnų laiškų
  6. ciberžolės prieskonių
  7. maltos paprikos prieskonių
  8. druskos
  9. maltų pipirų
  10. 3 skiltelės česnakų
  11. džiūvesėlių ir tiek pat miltų-voliojimui
  12. aliejaus kepimui
Gaminimas:
Išvirtus ryžius sumaišyti su krakmolu ir visais prieskoniais,itarkuoti česnako skilteles,išplaktą kiaušinį taip pat įmaišyti į ryžius. Smulkiai supjaustyti svogunų laiškus ir kartu su sūriu berti į paruoštus ryžius,viską atsargiai pamaišyti,ir formuoti kotletukus. Pries kepant juos apvolioti džiūvesėlių ir miltų mišinyje. Kepti keptuvėje ,įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po 3 min.Skanaus!










6 komentarai: