- 150 g. ryžių
- 1 kiaušinis
- 2 v.š bulvių krakmolo
- 130 g. tarkuoto fermentinio sūrio
- svogūnų laiškų
- ciberžolės prieskonių
- maltos paprikos prieskonių
- druskos
- maltų pipirų
- 3 skiltelės česnakų
- džiūvesėlių ir tiek pat miltų-voliojimui
- aliejaus kepimui
Išvirtus ryžius sumaišyti su krakmolu ir visais prieskoniais,itarkuoti česnako skilteles,išplaktą kiaušinį taip pat įmaišyti į ryžius. Smulkiai supjaustyti svogunų laiškus ir kartu su sūriu berti į paruoštus ryžius,viską atsargiai pamaišyti,ir formuoti kotletukus. Pries kepant juos apvolioti džiūvesėlių ir miltų mišinyje. Kepti keptuvėje ,įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po 3 min.Skanaus!
Situos tikrai reikes isbandyt :)
AtsakytiPanaikintiNenusivilsi tikrai :)
AtsakytiPanaikintiteko pas Redute ragauti,situos kotletukus tikrai lb skanus:)
AtsakytiPanaikintiSkaniai atrodo ir nesunkiai pasidaro!!!
AtsakytiPanaikintiTikra teisybė,Dovile :)
AtsakytiPanaikintitikra teisybe :)
AtsakytiPanaikinti