- 500g. kiaulienos-jautienos faršo
- 1 kiaušinis
- 0,5 svogūno
- 1/4 sultinio kubelio
- trupučio vandens (maždaug 30ml.)
- druskos
- maltų pipirų
- 15 mažų lavašų
- saulėgrąžų aliejaus kepimui
Svogūna susmulkinti ir apkepinti su trupučiu aliejaus. I farša įmušti kiaušinį,berti druskos,pipirų. Įtrupinti sultinio kubelį,truputėlį šliukštelti vandens. Taip pat sudėti kepintus svogūnus ir sumaišyti viską rankomis.
Keptuvėje gerai įkaitinti aliejų. Ant lavašo vienos pusės iškloti mėsos įdarą (kaip pavaizduota nuotraukoje), užlenkti kitą pusę ir prispausti kraštelius pirštais (nieko tokio jei labai gerai nesulimpa).
Šiek tiek primažinti keptuvės karštį ir dėti kepti. Vienai pusei parudavus apversti ant kitos.
Skanu tiek karšti ,tiek atvėsę.
Jau isbandem, super, super, super .
AtsakytiPanaikintiskanumelis!!! greita, paprasta, skanu!!! super
AtsakytiPanaikintipfi...geriau nepatinget ir pasigaminti tesla su kefyru arba pasukom ir valgyt su sultinga mesyte savo rankom isminkytus ceburekus :) dar nei vienas ragaves nepasake nei vieno blogo zodzio apie mano ceburekus :)
AtsakytiPanaikintižinoma galima ir nepatingėt, bet kasdienybė jau tokia , kad dažnai gaminant, kartais norisi ir patingėt šiuo klausimu...o aš nedrystu sakyt, kad jūsų čeburėkai neskanūs, o jūs šiuos visgi išbandėt? :)
Panaikintiis kur tiek neapykantos improvizacijai
AtsakytiPanaikintina tikrai :)
Panaikintipameginsiu, manau bus skanu :-)
AtsakytiPanaikintivisada taip kepu!labai skanu!!!
AtsakytiPanaikintiEinu bandyti,galvoju kad bus skanu
AtsakytiPanaikintikepus labai daug kartu labai skanu ir greita
AtsakytiPanaikintiLabai skaniai pavyko. Net nustebau kad gali būti taip skanu. Paprastai pagaminama ir nereikia terliotis kaip su tikrais čeburekais. Ačiū už receptuką :)
AtsakytiPanaikintiKaip smagu,kad patiko,nera uz ka ;)
AtsakytiPanaikintiPuikus receptas, geras tuo kad mažai aliejaus reikia.
AtsakytiPanaikintiKeptuvėje kepti daug patogiau.
Pabandziau, bet kas antras atsivere ir labai aliejaus pritrauke. Nepatiko.
AtsakytiPanaikintiEinu ir aš pabandyti ����
AtsakytiPanaikintiVaizdelis gražus, manau ir skonis geras! Jau dabar seilės tįsta. ;)
AtsakytiPanaikintiAr lavasas ne toks, ar per mazai aliejaus bet man kaip foto nwsigavo:( krastai nesukibo zinoma viskas vietoj bet kad butu graziai uzspausti irgi nera:(
AtsakytiPanaikintiAhujieni
AtsakytiPanaikinti