Ne visi mėgsta mėsą su vaisiai,bet tiem kurie to gerbėjai manau tikrai turėtų patikti...
- Vištienos krutinėlės
- pusės citrinos sulčių
- alyvuogių aliejaus
- druskos
- pipirų
- įvairių žolelių prieskonių
- 1 persikas be odelės
- kelios skiltelės meliono
- čili pipirų
- pertažolių
- pusės citrinos sulčių
- saldaus čili padažo (jei neturit,tuomet kažko panašaus)
Krutinėles perpjauti pusiau,kad būtų kuo plonesnės,tuomet dar pamušti.Apšlakstyti citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi,įtrinti druska ir prieskoninėmis žolelėmis. Krutinėlę kepti įkaitintoje keptuvėje ant nedidelio kiekio aliejaus kol šiek tiek apskrus iš abiejų pusių. Vaisius smulkiais kubeliais supjaustyti ,dėti į dubenėlį ir užspausti citrinos sultimis,užbarstyti čili prieskonių. Petražoles susmulkinti ir įmaišyti į vaisius. Pilti šaukštą saldaus čili padažo ir viską išmaišius dėti ant iškeptų krutinėlės kepsnelių.Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą