- 7v.š. kakavos miltelių
- 120g.miltų
- 80ml.natūralaus jogurto
- 70g.sviesto
- 150g.curkaus
- 70g.rudojo cukraus
- Valgomosios sodos (mažiau nei pusės a.š.)
- Žiupsnelis druskos
- 1a.š.vanilinio cukraus
Gaminimas:
Į ištirpintą sviestą sudėti kakavą,abiejų rušių cukrų,vaniliną,jogurtą ir gerai išmaišyti. Miltus sumaišyti su druska ir valgomąja soda ir šį mišinį po truputėlį berti į sviesto masę.Gerai išmaišyti.
Kepimo skardą patepti sviestu. Dėti po šaukštą masės,paliekant 5cm tarpus,šiek tiek palyginti sausainių paviršių (patogiausia pirštu) ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 15min.Atvėsinus nuimti nuo skardos ir ragauti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą