10 krepšelių idarui reikia:
- 200g varškės
- 2 kiaušinių
- 1 v.š. miltų
- 0,5 a.š. kepimo miltelių
- 1 v.š. vanilinio cukraus
- puses citrinos sulčių
- 4 v.š. cukraus
- 2 v.š. želatinos
- 1 citrinos sultys
- stikline vandens (200ml.)
- 2 v.š. cukraus
Varškę ištrinti su kiaušiniais,berti cukrų ir vanilinį cukrų,įspausti citrinos sultis. Viską gerai išmaišyti.Dėti valgomajį šaukštą miltų,kepimo miltelius nugesinti su actu ir taip pat supilti į paruošta masę.Dar karta viska pamaišius,šaukštu supilstyti į krepšelius (tik ne iki pat viršaus) ir sudėjus į kepimo skardą kepti apie 10min. (arba tol kol varškės idaras sustings) 180 laipsniu orkaitėje.
Želės paruošimas:
Želatina užpilti 50ml.šalto vandens ir palikti 5min.kad išbrinktų. I stikline su vandeniu ispausti vienos citrinos sultis ir užvirinti inde.Užvirus sudėti cukrų.Tuo metu kol sultys verda ant keptuves istirpinti želatiną (jokiu būdu nesudeginti) ir ją supilti į indą su verdančiomis sultimis.Nepamirštam gerai išmaišyti.
Ant paruoštų krepšelių dėti norimus vaisius,ir juos šaukštu apipilti su citrinų žele.Valandėlei nepakenktų pabuvoti šaldytuve.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą