2012 m. kovo 19 d., pirmadienis

Vaisių pyragaičiai

Aš naudojau pirktinius,jau iškeptus krepšelius,taigi reikia pasiruošti tik įdarą ir vaisius. 
10 krepšelių idarui reikia:

  1. 200g varškės
  2. 2 kiaušinių
  3. 1 v.š. miltų
  4. 0,5 a.š. kepimo miltelių
  5. 1 v.š. vanilinio cukraus
  6. puses citrinos sulčių
  7. 4 v.š. cukraus
   Želė vaisiams aplaistyti
  1. 2 v.š. želatinos
  2. 1 citrinos sultys 
  3. stikline vandens (200ml.)
  4. 2 v.š. cukraus
Gaminimas:
Varškę ištrinti su kiaušiniais,berti cukrų ir vanilinį cukrų,įspausti citrinos sultis. Viską gerai išmaišyti.Dėti valgomajį šaukštą miltų,kepimo miltelius nugesinti su actu ir taip pat supilti į paruošta masę.Dar karta viska pamaišius,šaukštu supilstyti į krepšelius (tik ne iki pat viršaus) ir sudėjus į kepimo skardą kepti apie 10min. (arba tol kol varškės idaras sustings) 180 laipsniu orkaitėje. 
Želės paruošimas:
Želatina užpilti 50ml.šalto vandens ir palikti 5min.kad išbrinktų. I stikline su vandeniu ispausti vienos citrinos sultis ir užvirinti inde.Užvirus sudėti cukrų.Tuo metu kol sultys verda ant keptuves istirpinti želatiną (jokiu būdu nesudeginti) ir ją supilti į indą su verdančiomis sultimis.Nepamirštam gerai išmaišyti.
Ant paruoštų krepšelių dėti norimus vaisius,ir juos šaukštu apipilti su citrinų žele.Valandėlei nepakenktų pabuvoti šaldytuve.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą