2012 m. balandžio 19 d., ketvirtadienis

Ridikėlių ir kuskuso salotos

  1. 20vnt.ridikėlių
  2. 100g. kuskuso kruopų
  3. 7 žaliosios įdarytos alyvuogės
  4. 1v.š. grietinės
  5. 1v.š. majonezo
  6. druskos
  7. maltų pipirų
Gaminimas:
Kuskuso kruopas užpilti verdančiu vandeniu tiek,kad apsemtų jas maždaug per pirštą,uždengus pabrinkinti 5min. Ridikėlius supjaustyti riekelėm,alyvuoges perpjauti pusiau ir viską sudėti į dubenėlį. Užbarstyti druskos,pipirų,įdėti grietinės,majonezo,suberti išbrinkusį ir jau atvėsusį kuskusą ir išmaišyti. Tinka prie mėsos patiekalų,skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą