2012 m. liepos 2 d., pirmadienis

Medaus tortas



 Torto recepto neperrašinėsiu ,jį dariau iš čia "skanus gyvenimas", tik parašysiu ką šiek tiek pakeičiau ir ką kitą kartą daryčiau kitaip. Taigi,tortas nežmoniškai skanus,drąsiai galiu jį priskirti prie vieno iš dviejų mėgiamiausių man tortų. Žinoma darbelio yra,bet verta,tiesa,darant pagal šitą receptą tortas gaunasi milžiniškas,bet žinant tai,jog kuo ilgiau jis pastovi šaldytuve tuo skanesnis,tai nėra ko bijoti-išmesti neteks :) Dalykėlis kurį padariau pasinaudojusi kito šaltinio receptu ,tai iškeptus ir šiek tiek pravėsusius papločius sulaisčiau su stipria juodąja arbatą (žinoma ne tiek,kad permirktų,o tik šiek tiek). Ir kitas dalykas,ka sekantį kartą darysiu kitaip,tai į kremą įmaišysiu želatinos,kad būtų standesnis tortas,nors tai nereiškia ,kad kremas nesustingo,tiesiog tokį patarimą gavau iš mamos,ir būtinai juo pasinaudosiu. Taigi sėkmės ir Jums gaminant šį super duper skanų tortą,nepatingėkit,nes verta!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą