- keletas mažųjų kukurūzų (baby corns)
- vištienos krutinėlės pjaustytos (daug maž) juostelėmis
- sauja pievagrybių ar kitokių grybų
- pusės pekino kopūsto
- 4 skiltelės česnako (smulkinto)
- sojos padažo
- druskos žiupsnelis
- pipirų
- tailandietiškų raudonojo kario prieskonių
- grietinėlės 100ml.
- 1v.š. miltų
- ryžių
- kinietiško kepimo aliejaus (arba sezamų aliejaus)
Aš ryžius ir paukštieną išviriau garpuodyje,bet jei neturite ,išvirkite kaip jums įprasta -vandenyje. Į keptuvę pilti porą šaukštų aliejaus ir jame pakepinkite smulkintą česnaką kol paruduos.Po to stambiom riekelėm pjaustytus kukurūzus.Ten pat kepti dėkite ir smulkintus pievagrybius ir pjaustytą pekino kupustą.Berti žiupsnelį druskos,pipirų,kario prieskonių. Kadangi pievagrybiai išskyre daug savo vandens,tai padažas gaunasi labai skystas,dėl to aš įpyliau riebios grietinėlės apie 100ml. ir įberiau šaukštą miltų kad viskas šiek tiek sutirštėtų,tuomet gerai išmaišiau,sukračiau ten pat ir išvirusią vištienos krutinėlę,dar patroškinau 10min. ir patiekiau su ryžiais. Labai skanu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą