2013 m. vasario 25 d., pirmadienis

Vištienos ir sūrio salotom įdaryti persikai



Labai labai skanus ,sotus ir gražus užkandis. Siūlau visiems išbandyti,manau nustebinsite ir svečius :)
Iš duoto produktų kiekio padarysite pilną lėkštę įdarytų persikų puselių.
  1. 2 indeliai konservuotų persikų puselių
  2. 2 ar 3 keptos vištos šlaunelių  (galima naudoti ir kitą vištos dalį)
  3. apie 170g. ,smulkia tarka tarkuoto, fermentinio sūrio
  4. ryšulėlis smulkintų svogūnų ar česnakų laiškų
  5. 2 ar 3 skiltelės smulkinto česnako
  6. žiupsnelis druskos
  7. žiupsnelis maltųjų pipirų
  8. 3 kupini v.š. majonezo
  9. saujelė graikinių riešutų (aš šį kartą nenaudojau nes neturėjau,bet labai skanu po vieną riešutą užtrupinti ant kiekvieno įdaryto persiko viršaus)
Gaminimas:
Vištieną nuimti nuo kaulo ir smulkiai rankomis suplėšyti.Tuomet visus produktus (išskyrus persikus) ir prieskonius išmaišyti su majonezu. Paruoštas salotas ,šaukšteliu įdaryti į kiekvieną persiko puselę. Ant viršaus užtrupinti po graikinį riešutėlį ir serviruoti į lėkštę. Štai ir viskas!

     Taip pat puikus ,tik paprastesnis variantas,iš tų pačių ingredientų, padaryti salotas.Tiesiog reikėtų persikus supjaustyti kubeliais ir įmaišyti kartu su vištiena,sūriu ir kitais produktais...  Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą