- 0,5kg koldūnų
- pusės svogūno
- 120g sūrio
- gabalėlio daktariškos dešros
- 2 v.š. grietinės
- 40g. sviesto
- 1 v.š. miltų
- 150ml. pieno
- džiovintų krapų
- druskos
- džiovintų bazilikų
- maltų juodųjų pipirų
- aliejaus kepimui
Keptuvėje įkaitinti aliejų ,jo turi būti tiek,kad apsemtų koldūnus. Sudėti į aliejų koldūnus. Juos kepti apie 15min. arba kol šiek tiek paruduos. Kitoje keptuvėje kur darysime padažą ištirpinti sviestą,svogūną smulkiai supjaustyti ir kepti svieste kol suminkštės,tuomet į sviestą ir svogūnus dėti šaukštą miltų,pamaišyti ,pilti ant viršaus pieną,turi gautis tirštokas padažas,nukelti keptuvę nuo ugnies ir įdėti grietinės,gerai viską pamaišyti,įberti šiek tiek druskos pipirų ir džiovintų krapu. Koldūnus sudėti į kepimo indą ar skardą,ant viršaus dėti burokine tarka tarkuotą dešrą,pilti ant viršaus padažą,ir užtarkuoti suriu. Dar šiek tiek užbarstyti džiovintų baziliko prieskonių . Kepimo indą uždengti folija ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 20min.,po to nuimti foliją ir dar apkepti 10min. Labai labai skanu!
Labai puikus receptas :-)
AtsakytiPanaikintiačiū,ir aš pati juo džiaugiuosi :)
Panaikintiokplp
AtsakytiPanaikintiokplp
AtsakytiPanaikintiTikrai puikus receptas!
AtsakytiPanaikinti