- 8 pieniškos dešrelės
- 2 kiaušiniai
- 2 v.š grietinės
- 1v.š.majonezo
- maždaug 15v.š. miltų
- šlakelis pieno (80ml.)
- druskos
- pipirų
- maltos paprikos
- žiupsnelis kmynų
Padažui:
- 2v.š. majonezo
- 2v.š. pomidorų padažo
- Jalopenų padažo (jei turite)
- laiškinių svogūnėlių (smulkiai pjaustytų)
Gaminimas:
Kiaušinius išplakti su visais prieskoniais,majonezu ir grietine. Taip pat pilti pieno. Berti miltų tiek,kad gautusi normali tešla blynams- nei per kieta nei per skysta. Dešreles perpjauti išilgai ir pusiau ,apvolioti tešloje ir dėti kepti į įkaitintą keptuvę su aliejumi.Kepti iš abiejų pusių kol tešla šiek tiek paruduos (7min.). Padažo ingredientus sumaišyti, uždėti ant dešrelių ir skanauti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą