2012 m. birželio 11 d., pirmadienis

Dešrelės tešloje

  1. 8 pieniškos dešrelės
  2. 2 kiaušiniai
  3. 2 v.š grietinės
  4. 1v.š.majonezo
  5. maždaug 15v.š. miltų
  6. šlakelis pieno (80ml.)
  7. druskos
  8. pipirų
  9. maltos paprikos
  10. žiupsnelis kmynų
Padažui:
  1. 2v.š. majonezo
  2. 2v.š. pomidorų padažo
  3. Jalopenų padažo (jei turite)
  4. laiškinių svogūnėlių (smulkiai pjaustytų)

Gaminimas: 
Kiaušinius išplakti su visais prieskoniais,majonezu ir grietine. Taip pat pilti pieno. Berti miltų tiek,kad gautusi normali tešla blynams- nei per kieta nei per skysta. Dešreles perpjauti išilgai ir pusiau ,apvolioti tešloje ir dėti kepti į įkaitintą keptuvę su aliejumi.Kepti iš abiejų pusių kol tešla šiek tiek paruduos (7min.). Padažo ingredientus sumaišyti, uždėti ant dešrelių ir skanauti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą