2012 m. spalio 15 d., pirmadienis

Gorgonzola & jūros gėrybių pasta



Tiems kas dievina jūros gėrybes ir pelėsinį sūri ,šis patiekalas bus laaaaabai skanus!

Reikės:
  1. 170g. gorgonzola sūrio (pelėsinis sūris)
  2. 300g. jūros gėrybių įvairių 
  3. 350g. fettuccine makaronų (tokių neradau ,tai naudojau panašios formos tik kiaušininius makaronus)
  4. 1 v.š.aliejaus
  5. 1 poras supjaustytas
  6. 100g.grietinės
  7. druskos ir pipirų
  8. laiškinių česnakų
Gaminimas:
Makaronus išvirti pagal pakelio instrukciją.Keptuvėje įkaitinti aliejų ir jame apkepinti porą kol pagels ir suminkštės.Į tą pačią keptuvę dėti jūros gėrybes kepti apie 4min.Tuomet dėti grietinės ir smulkinto gorgonzola sūrio.Kaitinti kol sūris išsilydis ir tik tuomet ,paragavus ,jei reikia,šiek tiek pagardinti druska ,bet labai atsargiai,nes gorgonzola ir taip sūri.Makaronus nusausinti ir patiekti su padažu,taip pat užbarstyti ir laiškinių česnakų.
Mėgaukites.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą